Sotakirjallisuus

Olen koonut tänne monenmoista liittyen Suomen sotimiseen 1939-45. Täältä löytyy kirja- ja artikkelilinkkejä!

BookBeat

Linkin kautta pääset kokeilemaan BookBeatia maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin. Saat 20 tuntia kuunteluaikaa. Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä

Finlandia Kirja

Finlandia Kirja on käytettyihin kirjoihin ja kiertotalouteen erikoistunut kotimainen verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2010. Missionamme on antaa uusi elämä vanhoille kirjoille, ja näin säästää luontoa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

  • Tuntematon Sota: Uusia ja yllättäviä tapahtumia Talvi- ja Jatkosodan vuosilta (Painovuosi 1991, kirjoja löytyy eri hintaluokista)
  • Taistelulentäjien Jatkosota (Painovuosi 1994, kirjoja löytyy eri hintaluokista)
  • Jatkosota: Kohtalon kesät – Vuosina 1941 ja 1944 maksettiin valtava inhimillinen hinta Suomen joutumisesta toiseen maailmansotaan. Kesän 1941 aikana Suomen ja Saksan joukot etenivät Neuvostoliiton hallitsemaan Karjalaan, ja kolme vuotta myöhemmin maamme kohtalo ratkaistiin puna-armeijan suurhyökkäystä torjuttaessa. Kummatkin näistä jatkosodan kesistä merkitsivät järkyttäviä määriä kaatuneita ja haavoittuneita. (Eino Pohjamo – 2011, kirjoja löytyy eri hintaluokista)